Pace Bend - Nice place!

Sket i att packa igår för att jag var för lat. Idag borde jag nog ta tag i det, men att skjuta upp saker brukar funka ganska bra för mig. Brukar fixa det mycket bättre och effektivare när jag väl börjar.

Idag ska jag åka till Pace Bend Park vid Lake Travis med min kompis Ben. Är ett super nice ställe med massa klippor man kan hoppa från, och vattnet är hur klart som helst. Känns som grekland typ.
Finns klippor som är ca 30m höga. Får se hur pass högt jag vågar ta mig upp.
Har hoppat från 16 förut, men det blir det nog ändring på idag.




Orkar inte packa och städa rummet

Borde ha packat upp allt skräp från rummet och lagt det i flyttlådor redan. Måste samla upp allt jag äger här i USA och packa ner rubbet i kartonger. Åker hem till Sverige i 2 månader och 18 dagar, sen kommer jag tiillbaka hit och till en ny lägenhet som jag ska flytta till.

Är nöjd med hur mitt rum ser ut nu. Bor med 3 andra personer, men har mitt eget rum och badrum.
Ska flytta till en lägenhet för 2 pers i höst tillsammans med min kompis från Israel.



Mitt rum som det borde se ut nu, fast nu är det grejjer spridda överallt i hela rummet.



Har datorn kopplad till min 42" Tv, och har anslutit ett trådlöst tangentbord och en trådlös mus till laptopen, vilket gör att jag kan sitta framför tvn precis som en dator. Är riktigt nice faktiskt!

Nu ska jag nog kanske städa.. Har ju bara i morgon på mig sen bär det av HEM!!!!!!


Nice day at the river!!

Decided to write this post in english in order to see how it would affect the statistics of the blog. Should increase the number of readers, hopefully!

Today was a really awesome day. Woke up kind of late and started cleaning my room and packing, but after 10 minutes Jack called me and said we were going floating. Nice!

Went to the store and got some beverage and then drove over to Jacks apartment and started inflating the tubes



The handicapped man inflated the tubes for us with his electrical pump.




Drove 15 min to Guadaloupe river, where my friend Landon lives. Pretty nice view from his porch.



Thats how they do it in Texasss. Beer in the left hand and a gun in the right. Howdy partner!!!!



Got out on the raft.



Gil, Kari and Jack.   36 C / 95 F and sunny . So nice!!




Carter chilling by himself.



After enjoying the day to the fullest, we decided to drive back to San Marcos and go to the awesome burrito place, Chipotle. Think I have had approximately 40 burritos since April. 25 of them in company with Jack.


Now it's definitely time to pack my bags cause I'm going home in 2 days!!!!



Tubing i Texas - nåt som borde finnas i Sverige

Idag ska det tubeas!!

För de som inte vet vad det är: Man åker iväg en stor grupp tillsammas i en buss. Man sätter sig i en luftfylld innerslang till ett traktordäck och glider ner med strömmen längs floden.
Kanske inte låter så jätte kul, men det är riktigt skoj. Längs floden brukar det finns lite rep som hänger ner från träden och folk brukar svinga sig in till floden.




Här är en del av mitt friidrottslag samt lite annat folk.





Är riktigt nice faktiskt. Särskilt om man är en stor grupp! Brukar vara helt fullt med folk.





En bild från när vi tubeade sist. Hittade ett rep som var knutet i trädet, stannade och hade lite kul :)





Kvällsmål och youtube

Stannade uppe ganska länge igen. Var och spelade lite kvällsvolleyboll med Jack och Carter och någr andra random people. När man inte har skola eller träning varje dag så är det ju så onödigt att gå och lägga sig i tid. Det är ju hur tråkigt som helst att gå och sova. Önskar man inte behövde sova. Brukar alltid längta efter en ny dag. Ser redan nu fram emot morgondagen.

Sitter och käkar en bagel och dricker mjölk direkt ur mjölförpackningen. Önskar det fanns så stora mjölkförpackningar i Sverige. 1 gallon, motsvarar 3.78 liter. Köpte den idag, så nu kan jag äntligen äta gröt med mjölk till frukost i morgon. Dock har jag ätit gröt med glass och jordgubbsylt i en vecka nu och det har varit de bästa frukostar jag haft någonsin.







Halvvägs in på bageln öppnade jag youtube och fixade fram den här låten.
Secrets - One republic.

http://www.youtube.com/watch?v=_bAMpQId5QI


Brukar ibland spela en låt innan jag går och lägger mig och fundera lite på budskapet.
Diggar fiol spelandet i bakgrundsmusiken.

Nu dags att sova.
goodnight.


Första inlägget

Jaha då har man blivit bloggare. Tack vare Mary Alenbratt och Mikael Röjerås, som ju också bor här i USA.
Har läst deras bloggar ett litet tag nu och det verkade rätt kul så jag bestämde mig för att skaffa en jag med!

Har inte photoshop längre så fixade en liten kass framsida till bloggen, men tänkte ladda ner det när jag kommer hem till Sverige så jag kan ändra och fixa lite snyggare design!

Tänkte att vad passar bättre än att ha en bild på sig själv och ett vapen när man är i Texas??
De säljer ju till och med vapen på Walmart här. Funderar på att kanske köpa en bössa.. hehe

Ska man ta och berätta om dagen kanske?
Gjorde massa skoj idag faktiskt. Åkte till the "rec" vilket är vårat skolgym.



Är alltid nice att åka med Gil, eftersom ha har handikapp parkeringstillstånd.Behöver aldrig gå mer än typ 20 meter till dit man ska. !(Han är inte retarderad,(även om det kanske ser ut så ;) ) opererade höften pga friidrottskada)



Eftersom det blir lite sisådär med löpträning nu när Amerikanska säsången är över så passar vi på att gymma en del. Körde rätt hårt idag! har kört i drygt 10 dagar nu och det känns att man blir starkare!




Lite kass bild. Men finns hur många maskiner o grejer som helst inne i gymmet. Tror jag räknade till 35 cyklar och 30 löpband.






Efter vi gymmade åkte vi till HEB, vilket är Sveriges motsvarighet till ICA, Tänkte att eftersom vi körde så hårt så borde vi käka lite protein. Fick för mig att jag skulle köpa största stycket kött, men kom sedan på att jag åker ju hem till SVERIGE på ONSDAG!!! så det blev inget kött-köp! För övrigt så är det normalt att ha en sönderklippt tshirt som linne här. Var väldigt anti mot det i början, men det är faktiskt rätt skönt!



Drack lite mjölk och åkte tillbaka till Gils lägenhet och hängde vid polen istället. Nice som bara den. Låg och stekte ute på en liten avsats och rullade i vattnet som en överjödd valross med jämna mellanrum. 37 grader idag igen. Helt kanon.. Nu tycker man 25 grader är för kallt.

Efter poolhänget blev det restaurang besök på Jasons Deli (Min favorit) sedan softning i Gils lägenhet inne i ACn ett litet tag.
Efter det stack jag hem och tog en löprunda. Sist jag sprang var en vecka sedan. Kändes huuuuur bra som helst idag. Bara tassade fram på asfalten längs floden som flyter ända fram till Walmart 4 km bort fårn min lägenhet.
Kom också på under löprundan hur skönt det är att springa. Älskar känslan man får efter man sprungit!! Är ju helt kanon skönt!!!

Trots att jag var toksvettig hoppade jag i polen  vid min lägenhet efter löprundan. Det är också något jag älskar med löpning, att hoppa i antingen en sjö eller pool efter man sprungit, det är ju svin nice. 

känns som det blev lite för många bilder och att det var en liten för inveklad beskrivning av min dag. Måste nog ta och lära mig hur man bloggar på ett bra sett.
Nu ska jag iväg till mig kompis Will och slänge på lite Texas stekar på grillen! Är hur hungrig som helst igen
Är nöjd med dagen, fick ju med det mesta jag gillar att göra. Träna, sola, bada, äta, springa, grilla.. Hade ju inte varit fel om man fick med lite Surfning, wakeboarding, frisbeegolf, skateboard och golf också.
Men det blir en annan dag.


God Kväll!.

RSS 2.0