south padre




Thanksgiving är här och det betyder lov i 6 dagar. Fint!!!!!!!
I morrn bär det av mot South Padre Island och det kommer bli så jäkla nice alltså!
Skönt också att vi inte har träning förrns om 6 dagar. Det behövs riktigt rejält.

Jag känner mig sliten som satan så det blir nog till att ta några vilodagar och vila upp sig på resorten.
Kanske att det blir lite jogg fram mot fredag.

lata Amerikaner

Skulle sätta in lite pengar på banken idag och jag var precis som Amerikanarna lat så jag körde förbi drive through banken.
För de som har sett Jönssonligan när de är på Ikea så fungerar drive throughn precis som de där rören med pengar från filmen. Man langar i pengarna i en hylsa sen sugs den in till banken och de fixar insättningen. Ganska smart, och man behöver inte ta ett steg utanför bilen. Allt för att man inte ska behöva röra en fena. Efter drive through banken är det bara bränna vidare till Drive through MC donalds så är dagen fulländad för den typiske Amerikanen




Eddie Meduza! hehe

200m ös

Öste 200m intervaller idag och för första gången på det här halvåret ökade vi vilan lite och sprang fortare.
2x8x200m, 90s vila, 5 min serievila. Vanliga skor.

28.2-27.3-27.2-26.9-27.4-27.5-27.7-27.9
27.5-27.6-27.6-27.5-27.9-27.7-27.2-25.5

Medel på 27.4 kändes fint.

Nu gäller det att hålla i hårdkörningen och inte härja under helgen så man kan ta åt sig träningen.
Fast i morgon kan det hända att det blir en del öl... skit


fint väder

Det är för fint väder idag så jag skippar min lektion och går ut i solen istället. Senare i eftermiddag blir det 2x8x200m, 90s vila. Det ska bli fint... I måndags gick det inget bra på 1000m intervallerna så idag blir det revanch!


sol och bad i november

Det är mitten på november och vad ska jag göra idag? Jo jag ska ner till floden och flyta runt i det 23 gradiga vattnet, jag ska sitta i solen och jäsa i 25 gradig luft. Jag ska spela volleyboll, om det nu finns några att spela med. Texas borna tycker att 25 grader är för kallt för att vara ute vid floden, men de är ju vana vid 40 grader också. De säger att vintern har kommit redan, men jämför man det här med Sverige så är det ju härligt sommarväder ute.

Det är såna här dagar man funderar på hur man stod ut med den helvetiska kylan i Sverige så länge? Hur kunde man klara av minusgrader och snö? Det är ju förskräckligt.





Cherry coke är fint

Brassade 5x150m 5 min vila i gympadojjor igår. Snitt på 17.3 känns fin fint sådär försa sprintpasset på 6 månader. Formen tycks bara bli bättre. Ser fram emot att tävla i vinter, det kan nog gå fort då.
Har laddat upp med lita pannkakor och cherry coke till frukost, som en riktig Amerikan. Nu är det dags för 1 timmes långpass. Kanske man kan springa av sig alla ölen från igår kväll.




träning och slappning

Idag hade vi en intensiv workout. 10x400 med 2 min vila. Det känns att jag fått bättre kondis nu och tiderna är bättre än vad jag någonsin sprungit på förut. Än är de inte bra, men för att vara mig som vanligtvis har kondis som en 80 åring med rökhosta så var dagens snitt på 62.8 väldigt bra.
Det kan ha att göra med de tidiga måndags mornarna på Post road där vi kör snabbdist.
Ska fortssätta bygga kondis en stund till och sen slå om till härliga syra intervaller.

Igår orkade jag inte plugga så jag byggde en liten måltavla och placerade på golvet. Sen tog jag fram luftgeväret och pangade lite. Var kul ända tills jag upptäkte hålen i väggen...


tra la la

En gammal klassiker såhär på måndag morgon. Gunther..
Dagens träning var ingen höjdare. Sega ben och mörker var inget kul. Tur att jag har 3 timmar kvar till första lektionen. Dusch och sen blir det sömn nån timma till, skola, och sen weight room ikväll. Måndagar är alltid fullt upp hela dagen fram till typ 9 på kvällen.
Veckorna går undan nu. Snart är det jul

sista backintervallerna

I veckan var det sista gången för i år som vi öste backintervaller vid LBJ Hill. 2x5x130 meter.
Eftersom det var sista gången för i år så blev det hårdkörning och här på 10e och sista intervallen öste vi totalt. En härlig fällning fångades på bild.
Det är fint att vinna



god afton

Kl är 00.40 och det är fredag. I vanliga fall brukar man ju vara ute och härja vid den här tidpunkten, men inte i kväll. I vanliga fall brukar också fredagen vara dagen med katastrofsömn eftersom vi har en sedvanlig "longrun" kl 07.30 am varje helvetiska lördag morgon.
Försökte sova för 2 timmar sen men det gick inte så bra.
Idag var det time trial btw. 1 mile, dvs 1610 meter. Det gick faktiskt rätt hyfsat. Farthållningen var lite kass och andra varvet gick på 67, vilket var för sakta. Men slut tiden blev 4.20, och det var inte dumt alls med tanke på att de snabbaste intervallerna vi sprungit hittills i höst har varit på 70s.
I år blir det 1.49 på 800 helt kart..
Fast då kanske jag måste ta och sova lite mer under helgerna och dricka lite mindre blåbärsöl.




AAADRIIIAAAnnnn... Nästa vecka kommer Rocky 7 ut på bio

RSS 2.0