stek

Härligt att bada i floden. Helt klart min favorit aktivitet här i Texas. 23 grader året om i vattnet, och konstant finfint väder.
Tror jag har hittat det ultimata stället på jorden. Igår var det Halloween fest. Nu är det ut i solen och steka, sen träna och sen blir det partybuss till 6th street i Austin, musikalernas stad. Varje gång man drar till 6th street så är gatorna ungefär lika packade som de är när det firas nyår i Eskilstuna.



Glömde att lägga upp bilder från Six flags förra helgen. Det var grymt kul.







Pumpa

Skar ut en pumpa i helgen och resultatet blev ju förtjusande.
Nu är det bara 1 dar kvar sen är det dags att härja ordentligt. Det är ju nämligen Halloween, och då är det fest från Torsdag till Söndag. Min kostym består av ett par boxningshandskar, shorts, rock, och boxningsdojjor. Karaktären kommer från en film från 80 talet. Vad kan det vara om inte Rocky?




Dagens träning

Idag var det Post Road och jag körde en fuling för att kunna blir Veckans Post Road mästare. Vi körde 4 miles idag.
Egentligen vill man ju få så bra träning som möjligt, men Vi är 4 killar som alltid vill vinna träningen så idag drog jag en fuling. Jag gick upp i tät och drog ner tempot enormt de första 2.5 miles. Sen låg jag och lurade i vassen bakom gänget tills 800m kvar. Då kom överraskningen och jag började sprinta. Överrumplade blev de och jag cruiseade in sista 800m på säkert sub 2.05. De va fint att se de andra utmattade 20 meter bakom.



Den oändliga raka asfaltsvägen på Post Road.
400 meter in på starten kommer det här lilla trädet, vilket är förjävligt att se när man är påväg bortåt, men o andra sidan när man är påväg tillbaka och har 400m kvar så är det befrielsens syn.



Fin fina tider



Nu har veckorna gått fort. Det är måndag och sen är det torsdag igen. Sen har man skoj under helgen, sen är det piss att gå till skolan. Fast det är alltid skönt att ha 3 dagars helg. Att inte ha skola på fredagar totalt utsökt.
I helgen blir det canyon Lake igen. det var ett tag sedan vi åkte dit. Det är ruskigt fint att man kan dra ut på sjön i mitten på oktober och det är fortfarande 30 grader i vattnet. Det är ju nästan för bra för att vara sant.
I sverige kan man ju inte bada någon stans, någon tid på året utan att frysa.

Texas är faktiskt ett riktigt bra ställa att leva livet på. Här finns allt i överflöd. Det finns en kristallklar flod 2 min från min lägenhet, en friidrottsbana 5 min iväg, oräkneliga ställen att äta på överallt, solen skiner varje dag, det finns en sjö 20 min iväg.
Texas har ju även sin egna lilla slogan
"everything is bigger in Texas". Och det stämmer verkligen. Allt är verkligen större, även människorna. Inte till höjden då, men till bredden. De lever fullt ut till uttrycket tjock och lycklig.



På lördag har jag och min rumskompis bjudit in lite folk att komma och skära pumpa inför halloween. Gjorde en liten bild och skapade en inbjudan på facebook. hehe








Texas

Har varit ute i skogen och pangat lite hagelsprakare.



De säljer vapen på walmart. Det är ganska sjukt. I princip vem som helst kan traska in och köpa sig en rejäl bössa.


Livet är lättare med bil

I alla fall i USA. Har man inte bil här så kan man göra ungefär lika mycket som en rullstolsbunden.
Det är skönt att ha bil igen. Den gamla blev ju ganska så krashad på grund av att en underintelligent förare körde rätt ut mitt i vägen. Som tur var så fick jag ut pengar på försökringen och kunde köpa en ny.



Samma modell som förut fast svart. Denna är snabbare också med V8 och 4.6l motor. Get går att brassa på fint på motorvägen.

I går så jag Charles Austin här i stan. Han har gått på skolan innan och bor fortfarande här och har ju såklart fortfarande skolrekordet i höjdhopp. Han har även ett gym här i stan som han äger och driver. Samt har han även en gata uppkallad efter sig. Den gatan jag cyklar på varje morgon ner till tracken. Charles Austin Drive.

Till och med asgamarna avlider av hettan.




Nu är det hett. Inte ens asätarna som lever på halvt avlivna djur kan överleva. Tur man har som slipper ständigt jaga mat och vara hungrig. Hur skulle det vara att vara ett djur egentligen? Man kan inte prata, gå på bio, köra bil, dricka sprit.. jag man kan inte göra ett skit förutom att bara "vara". Om man är människa så får man nog ut det mesta av livet helt klart. Men vad är det som skiljer människor och djur? Det är väl bara hur pass smart man är? Om människor inte var smarta skulle vi nog fortfarande bo i grottor och vara kassa på det mesta. Så med det sagt så har man alltså det roligare om man är smart? Ja så är det ju. Smarta människor tjänar ju oftast mer pengar än icke smarta. Och pengar är ju direkt korrelerat till hur pass kul man har i livet. Har man pengar så köper man ju en ferrari, man köper en wakeboard båt, man köper en husbil, och man drar iväg på semester flera månader.  Snart ska jag komma på en uppfinning och tjäna pengar, och leva livet totalt. Hyfsat smart är jag ju redan, så det borde kunna gå vägen.


RSS 2.0