Copper Beach

Skrev på ett hyreskontrakt för i höst. Kommer att bo på ett riktigt schysst ställe, 20 meter från polen och hot tub, 30 meter från gymmet och volleybollplanerna. Kommer bli kanonfint att ligga där och jäsa i värmen. längtar redan.



Kommer bo i lägenhet 6105.



Köket och vardagsrummet.

2 st prov i morgon. Måste plugga hela dagen, men drar nog ut o åker lite freeboard först.

Spring Break är snart här

Snart dags för spring break, knappt 2 veckor kvar. 10 härliga dagar av ledighet. Fy satan vad nice alltså.
Innesäsången och friidrotstävlingarna är över. det blev ingen höjdare i år. 1.52,47. Visserligen Inne pers på 800m, men i övrigt var jag sjuk riktigt länge och hostade som en 75 årig kedjerökare i flera veckor. Conference var sista tävlingen nu i helgen i Oklahoma och jag kom 6a, vilket inte var något bra.
Men det skiter sig i bland, så är det. Kul har man här i Texas i alla fall och jag är nöjd att jag lyckades ta mig hit för snart 3 år sen. Tiden går riktigt fort  alltså. Många man känner har redan kids. För mig ligger nog det ganska långt i framtiden, skulle tippa på en sådär 8 år från nu . Tills dess är det leva livet som gäller. Leva livet går det ganska bra med nu faktiskt. har blivit en hejjare på att glida ner för North Street på freeboarden, fixa milkshakes, käka glass, och åka runt på aquareena springs i mustangen och njuta av vindsuset och solen
.

Oklahoma

Sitter på hotellrummet i Norman, Oklahoma nu. Har varit ute på en 10 min morgonjogg för att vakna till lite.
I kväll är det dags för sista innomhus tävlingen för året. 800m försök samt första sträckan,1200m, i DMR ska springas (Distance medley relay)

Nervös som vanligt... har funderat på att ta och dricka 2 öl eller så innan en tävling för att se om det hjälper för nervositeten, men det vore lite dumt att prova det idag. Får försöka relaxa så mycket som möjligt på hotellrummet nu. Springer inte förrän om 9 timmar.


RSS 2.0