Förpestning

Förpestad av sjukdom är man och det är torsdag kväll. Egentligen borde man vara hur glad som helst, för veckan är ju över. Men så är inte fallet den här veckan. Näsan gör ont av alla snytningar...
Det jag roar mig med för tillfället är att jag sitter och översätter engelska ord till finska, av ingen anledning som helst. Mest för att kontrollera ifall översättaren fungerar korrekt. Den klarar i alla fall av att översätta "moose" till "hirvi". Bra att veta.
I morrn ska jag kanske köpa en ny bil. En Mustang igen, schysstare än den jag hade innan. Hoppas att man kan förhandla till sig en fin deal.
Ne det blir nog till att ta sig en liten nattmacka nu och sen sova. Kanske att man känner sig bättre i morrn och kan gå ut o plaska lite i polen.

$

Har man pengar kan man göra precis vad man vill när man vill.
Man skulle vara miljonär.. eller varför inte miljardär...
Det skulle vara fint


weekend

Var en bra helg igen med båtåkning och wakeboard på Canyon Lake. Klarade nästan backflip. Fast den var lite låg. Vi har ett projekt att bygga en wakeboardmast så man kan hoppa högre.



Käkade också de godaste Amerikanska pizzor hittills på ett ställe på väg hem från sjön. Wimberly brewing company rekomenderas starkt.


uttråkningen

Idag var det 8km terräng tävling på gräs/sand bana som man sjönk ner i varje steg. Det var nog det tråkigaste jag har gjort på flera månader. Kan ni tänka er att man ska springa 10 gånger så långt som man är van vid?. Den dagen jag är bra på långdistans så har jag nog redan slutat springa. 800m är det som gäller. 2 varv på bana. Där ska man vara bra. 800m har en liten bit av allt, och det är nog därför det är så kul. Man måste vara snabb, , sabbhetsuthållig, syratålig och kanske att man måste ha en liten bit kondition också.
Men långdistans är till för folk som är för långsamma!

Affischer

Beställde 8st affischer för några dagar sedan. Snart borde de komma till brevlådan!!
Den jag ser fram emot mest är Borat affischen.. hehe





Halloween 2009. hehe

hårdkörning

Döden var nära idag på friidrottsbanan. 16x400m i 34 grader. Halvvägs in på serien var man döendes redan, men det gick att fullfölja i alla fall. Fortsätter man med den här köttningen utan att bli skadad så kommer det gå fort i sommar. Fast först måste man ju ta sig igenom cross country säsången...suck.. 8 km terräng, vilket betyder 10 gånger så långt som jag är van vid att springa.



Cross Country laget.

Det brinner..



Typ överallt i Texas. Bara nån mil härifrån brinner hus ner och det är bränder överallt.



vilken tabbe

Jaha då kom dagen som jag skjutit upp sedan i torsdags. Sedan i torsdags har jag glömt all som har med skola att göra. Uppskjutningen har varit total som vanligt. Nu sitter jag här med Min härliga bok som heter 6th edition of American Government. Läser om "foreign policy"... låter det kul? hmm. jaaa... nooooooooooooooooot

Men ja, allt har ett slut och så har även den här skräpkursen. Det är ju också tur att man måste göra något som är tråkigt utav bara satan, så man kan uppskatta de roliga stunderna också. Har väl haft nog med kul den här helgen i alla fall.

god kväll, och med hälsningar från Obama och regeringen.

"kallfront"

Kallfronten är påväg in och det börjar bli lite kallt. 32 grader, jämför med förra veckans 44. 32 känns faktiskt rätt mycket bättre. När vinden kommer så svalkar den litegrann i alla fall.
I morse var det dags för löpning på Post Road igen. I dag blev det 5 miles med bra tempo (8km).
2.5 miles bort och sen vändning. Gick väl rätt bra, tiden var 29.20.
Börjar känna mig som en penssionär nu för tiden. Man går och lägger sig före 10 och går upp före soluppgången.
Dock så var det en bra helg med fest i lördags. Gårdagen spenderades på Canyon Lake med wakeboarding, och dagen ska spenderas med lite mer stekning vid floden.



Fixat rummet lite



Julgransbelysningen blev rätt bra ändå!


Great success.

nooot.
Amerikanska plastkassar är verkligen helt KASSA. Varje gång jag går och handlar gör jag samma misstag, handlar för mycket för att kunna gå hem de 400 metrarna som jag bor ifrån HEB (USA:s motsvarighet till ICA).
Halvvägs upp för backen på North street spricker alltid skiten och allt som oftast är det tonfisken som rullar iväg ner för backen. 

Skulle inte sitta fel med lite kvalité påsar från ICA!

Ikväll är det lördag och det blir lite fest och ingen uppvakning före solen gått upp.
Blåbärsöl är inhandlad (godare än man tror). Kommer sitta fint.







Rec center

Var iväg till REC center idag och simmade och gymmade lite lätt. Gick förbi alla racquet ball planer och blev ruggigt sugen på att lira en match. Ska se till att det blir av nu i helgen, frågan är vem som kan bjuda upp till match? De flesta i USA är helkassa på racket sporter. Pingis är de nog sämst på. Verkligen värdelösa.
Men det är många som går på gymmet. Trots det så är Texas den staten där dom är fetast. Och Houston är den staden där de är fetast i hela världen. Hamburgare, pizza, flott, nam nam.




Simmade ett antal längder här idag. Hade ju faktiskt kunna gått till floden och simmat lika gärna. Det var en liten tabbe...

Har fixat till mitt rum också så nu ser det riktigt skapligt ut. Ena långsidan utgörs av en 2x1 meter stor sverige flagga. Har 2 st stora bord med dator på ena och tv på andra, samt lite annat krafs.
I morrn blir det att lägga upp en bild på det!

Nu är det dags att sova. Fredag kväll kl 21.34. Uppvakning 05.55 i morgon och resa mot Purgatory trails. go go maraton nötning

God natt.

Avklarad vecka

Ännu en vecka avklarad och solen steker på som vanligt. Det är skönt att veta att man alltid har fint väder. Då behöver man inte känna att man borde gå ut i solen en dag när man egentligen har andra saker att göra.
 
Nu när skolan har börjat så har man ju allt som oftast andra saker att göra, fast att vara ute i solen och bada prioriteras nästan högst på min lista. Det är Torsdag och då är veckan över. Med det menas att alla bekymmer läggs åt sidan för en liten stund, och man måste ju bara ut och bada och jäsa.

Fram mot fredag eftermiddag kan man börja tänka lite på ifall man borde plugga eller inte, men oftast så skjuter man ju upp det fram mot söndagen. Dock ska jag nog försöka ta tag i lite skolarbete i morgon.. eller varför inte dagen efter i morgon.

Nu har man bättre saker för sig... som att äta våfflor på Harris dining hall..
 
 



Och råka förstöra cyklar på wal-mart.



Jag och min rumskompis Gil tänkte att vi skulle köpa små motorer och fästa på cyklar.  Enligt beräkningar bör de kunna gå upp mot 40 miles/timme. Så vi provkörde lite cyklar på wal-mart för att se vilka som kunde vara lämpliga för vårat projekt.
Modellen på bilden var ingen höjdare i hållfasthet.




RSS 2.0