dags att skriva om löpning

Då var det dags igen nu när man har fått snabbare internet. Långnötningen har varit igång i strax 5 veckor. Och även om jag för långdistans verkar vara ett hopplöst fall så märker jag framsteg. Idag var det 6x800m med 2 min vila som ju faktiskt gick bra. Sen att man ska tävla på 8km terränglöpning är ju en annan sak. Det är lugnt att jag är kass på långdistans, om några månader är det banlöpning och endast 800m som gäller. Det kommer gå fin i år tror jag. Lite mindre fest, lite mer sömn, och lite bättre skolplanering. Det kommer gå fin fint. Även om det kommer bli svårt att hålla sig ifrån fest..

Var nere vid poolen precis intill lägenheten och tog en bild på hot tubet medans grillen stekte på texas biffarna till höger

pace bend


jäsning

Var och badade i en flod i Austin i helgen. Var riktigt nice... bada är livet

långnötning

Var iväg till Waco i helgen och sprang 3.8 miles, vilket är 6km.
Konditionen är ju knappast på topp om man säger så. Vikten var uppe på 73 kg för 2 veckor sedan, men är nu nere på 70 efter 2 veckor av total långnötning.
 
Man känner sig jäkligt kass i jämförelse med alla långnötare som väger typ 45 kg och är undernärda. Men målet ligger ju på 800m. Förra säsången var ingen höjdare. Dags att rätta till det i år.
 

RSS 2.0