Måndag kväll

Nu tycks det bli en del tråkiga inlägg här. Kanske lite för att skolarbetet börjar bli för mycket. För det är ju just skolarbete som är i princip det ända jag inte alls tycker om i livet. Just nu sitter jag med en bok som heter american tradition in literature. Det låter tråkigt, men det är 10 gånger tråkigare än vad det låter.
Det är en bok på 1400 sidor, påminner om en bibel, och sidorna är så tunna att man river sönder dom varje gång man bläddrar.
I morrn är det essay exam, Jippi. Jag började för 2 timmar sedan med det här skräpet. Men jag är nogorlunda optimistisk i alla fall. Just nu är det paus i pluggandet och jag sitter med en skål nudlar och kalasar på de sista ganska kalla nudlarna i botten. Klockan är 10 minuter ifrån midnatt och natten tycks bli ganska lång.

Det kan ha att göra med att jag liksom blev dragen till floden idag på något konstigt vis. Det kan ha varit en dragninskraft som förde dit mig. Tanken på EXAM i morgon blev som bortblåst när jag skådade vattnet och härligheten.

Nu blir det nog lite plugg fram mot sisådär kl 1.30, sen får det vara nog med skräpet.
Nu in i dimman igen tillsammans med Mark Twain,  Kate Chopin, och Bret Harte. 


Söndagens dystra faktum

Söndag. Skit också, allt skolarbete jag behövde göra under helgen sköt jag ju så klart upp, eftersom det fanns mycket roligare saker att göra, och eftersom att det var värmare 30 grader ut igår. Tråkigt nog är att det är 25 grader ute idag och solen skiner utan moln i sikte. Vattennivån på floden är hög, växter och träd börjar slå ut ordentligt. Med andra or är det en perfekt dag för att latcha... Men nej idag ska jag nog vara lite klokare än så.
Idag blir det skolarbete, kanske att det blir ett dopp lite senare i eftermiddag.

Eller möjligtvis att det blir ett kvällsbad i polen vid Aspen Heights




RSS 2.0