American Pizza och besök från Gnesta


Fick besök från en viss person från Gnesta idag som jag inte sett på ett år. Så klart var vi tvungna att gå till American pizza och käka de klassiska pizzorna.













 Köpte kebabpizza och atlanta pizza. Köttfärs, skinka, bearnaise, gräddfil. Satt riktigt fint.



Sen blev det ju så klart en frisbee golf runda i Vilsta igen. 3e gången på 3 dar nu. Gick bra idag faktiskt. Vann igen, men ingen glass blev det i alla fall..Joey slapp undan igen.




Klas missade många 2 meters puttar. Dock gick det klart bättre för honom den här gången. Han slog nog perset med säkert 30 slag idag.




Joey tabbade sig på hål 11. Han var ute på suicide mission och blev nästan invalidiserad när han hasade ner för berget.




Toppen på vilsta. Tog ett bad i ån efter vi spelat (syns till vänster i bilden). Var rätt kallt i vattet, 18 grader kanske. Simmade ut till hopptornet och gjorde några roliga hopp också.



Blev en löprunda i Odlarskogen också. Joey som har kondition som en gammal 82 årig man med rökhosta var trots sin form på hugget i dag. Här fixar hann lucka på Klas, men det var ingen match för Klasse att ta in den och vinna över gamlingen till slut. Inside information säger att klasse legat på många 10 mila veckor i höst.



Blev också lite situps hemma i köket. Klas hade lite problem att koncentrera sig på situpsen då han inte kunde sluta tänka på den blonda tjejjen vi såg i löpspåret. Nu är han dock påväg hem till Gnesta och där har vi hört att han är en riktig pimp.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0