Tidig morgon och funderingar kring livet

Nej nu börjar jag bli riktigt trött på att vakna tidigt. idag blev det kl 04.48 och inte kunde jag somna om heller. Det jobbigaste med det hela är ju att det är så oerhört tråkigt att sova. Det är ju bara kul att sova om man är riktigt riktigt trött.

Det är ju istället väldigt roligt att vara vaken, vetandes att man har en hel dag framför sig med målet att hitta på något kul, uträtta något bra, träna,äta något gott, eller träffa någon man tycker om...osv
Längtar alltid efter varje ny dag med nya äventyr. Det roliga är att man aldrig vet vart dagen kommer att föra en. Varje dag är ett mysterium med outforskade händelser som man bara under dagens slut kan veta hur de spelades ut. Det är mycket av tjusningen med livet. Mycket händer av en slump, och de människor man träffar under vägen råkar leva och vara på samma plats som du under samma tidsperiod, och det är ju i sig väldigt coolt att just du fick chansen att träffa dem.

Att allt oftast inte händer exakt som man verkligen vill är också intressant. Ibland skiter det sig, ibland funkar allt oerhört bra, och ibland går det rent åt helvete. Det är i sig också en tjusning, för om allt alltid gick perfekt skulle vi ju inte uppskatta det lika mycket. Drivkraften är att man måste kämpa för att få det där perfekta, för att få det där som är så svårt att få som man så gärna vill ha, men det kräver oerhört mycket arbete.
Hårt arbete ligger bakom all belöning och lycka här i livet tror jag. Man kan säga att man har det tråkigt och mår dåligt och är deprimerad, men för att övervinna den känslan tror jag det gäller att alltid till all förmåga bita i det sura äpplet och köra hårdare och ge mer effort för att klara av att hoppa över hindrena. Samt gäller det att ha en god attityd


Samtidigt är det också viktigt att aldrig ta för hårt på saker och ting. Skiter det sig och går åt skogen så är det inte hela världen, det finns mer chanser och det finns alltid ernormt mycket möjligheter i livet. Samtidigt ska man dock veta att tiden är ALLTID begränsad och väldigt värdefull. Därför bör vi för varje uppgift i livet ge vårt bästa till våran bästa förmåga i den givna tiden vi har. Vare sig det gäller att diska, göra skolarbete, eller träna. Det är svårt, men blir lättare för varje dag man försöker. Så testa att gå utanför dörren med attityden att du kan fixa allt du vill, det finns ingen som kan stoppa dig. Kör hårt och se vart det tar dig. Gick det åt helvete så har du i alla fall gett ditt ALLT.
Nu blir det att försöka sova en sväng. Fy vad tråkigt. När jag vaknar kommer jag dock vara redo för en ny dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0