Öset är igång

Idag börjar skolan. Senaste dagarna har jag spenderat vid floden, samt att gå upp kl 05.45 för att löpa.
Vi har fått en ny cross country coach och han är allt annat än mild. Det köttas varje morgon kl 06.30.
Igår var vi ute på Fulton Ranch Road och öste. De största nötarna körde 10 miles, vilket är 16 km. Vi som springer 800m sprang 6 miles (knappt 10km) Det var rätt jobbigt. Min långdistans form är ju inte kalasbra just nu om man säger så. Fast sprang ändå på 36.06, vilket var rätt bra med tanka på att det är ruskigt kuperat.
Idag blev det 12 km distans. I morgon är det igång kl 06.30 igen.. Frågan är när stressfrakturen kommer att innfinna sig....

Fulton ranch Road är ganska förjävligt egentligen, men efter ett tag lär man sig gilla det. Det är en 25km lång asfaltsträcka med markeringar varje mile. När vi sprang så öste vi 3 miles bort, för att sedan vända och köra 3 miles tillbaka. Vägen dit är ett helvete, men sen får man målvittring och då känns det ungefär 3 ggr så bra som när man precis har haft tenta i skolan och går där ifrån, vetandes att man kunde allt.



Starten och slutet på Fulton Ranch.
Det är en vanlig syn att man ser ca 10 st truck bilar parkerade på rad.

Nu ska det göras burritos till brunch och sedan är det skola kl 11.00. Ledig från löpning på eftermiddan idag. Blir nog till att gå o ta en lång nap då och sedan plaska runt lite i floden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0